Сексробинята на принц Андрю отказва да си затвори устата

Принц Андрю е заснет през 2001 г. със 17-годишната Вирджиния Робъртс в лондонския апартамент на Гизлейн Максуел, където се твърди, че извършил блудство с непълнолетната девойка, превърната в проститутка от близкия му приятел Джефри Епстийн (на долната снимка вдясно).Американката, която буквално избухна от вестникарските заглавия на Острова с разкритието, че още когато била непълнолетна, станала сексробиня на британския принц Андрю, се зарече да не се поддава на натиска да си затваря устата.

„Решена съм да си отстоявам правата и да получа обезщетение, въпреки че отново се опитват да ме изкарат виновна за това, че бях използвана като робиня за секс”, написа тя в писмо до в. „Гардиън”, след като Бъкингамският дворец яростно отрече любимият син на кралица Елизабет II някога да се е замесвал в нещо нередно.

Гардиън” разкри за жената само, че е 30-годишна майка на 3 деца и че живее в Калифорния. „Дейли мейл” обаче твърди, че името й е Вирджиния Робъртс. И публикува нейна снимка от 2001 г., когато е била на 17 години, заедно с принц Андрю и с дъщерята на самоубилия се през 1991 г. медиен магнат Робърт Максуел - Гизлейн. За нея Робъртс твърди, че действала като сводница на „робовладелеца” мултимилионер Джефри Епстийн, осъден през 2008 г. за секс с непълнолетни.
Именно Епстийн, който е близък приятел с Андрю (54 г.), превърнал Робъртс в непълнолетна проститутка още през 1999 г. Той возил момичето с частния си самолет, за да прави секс с принца три пъти – в Лондон, в Ню Йорк и на Карибите, като на последното място Вирджиния била част от оргия с непълнолетни, организирана специално за Андрю. Името на британския принц изплува в съдебно дело във Флорида, заведено от 4 жертви на Епстийн, които са недоволни от леката присъда, която излежа за блудство – 13 месеца.

Робъртс твърди, че Епстийн имал тефтерче с телефоните на 97 знаменитости и политици, сред които Бил Клинтън, Тони Блеър, Хенри Кисинджър, Лорънс Самърс и Доналд Тръмп. На много от тях доставял малолетни проститутки и след това ги изнудвал.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

  • Vladimi Bozhinoff

    Добър анализ !

Още от Свят