Ясновидец: Борисов ще стане президент, България тръгва напред при управник жена

Точният период за едни предсрочни избори трудно може да се предвиди. Но вероятно ще е след юли 2015 г. Но шанс да се задържи това правителство категорично няма. Това заяви пред Нова ТВ ясновидецът Божидар Караджов.

„След следващите предсрочни избори пъзелът също няма да е с по-малко партии. Няма да се даде достатъчно възможност трети път господин Борисов да стане премиер. Нека дадем шанс на егото му да отстъпи. На него му е заложено да стане президент. И ще стане президент! Въпросът е да се кандидатира", заяви Караджов.

На въпрос ще се ожени ли премиерът Борисов, ясновидецът отговори: „ Брак да сключи от тук нататък? Не, няма да стане. България обаче ще тръгне напред, когато жена започне да ни управлява. Това ще стане. Но това няма да е Меглена Кунева. На нея не й е даден път. Не мога да твърдя отсега кое ще бъде лицето, но посоката за успешно развитие е свързана с госпожа Фандъкова. А що се касае за бъдещето на господин Борисов, то е свързано с бъдещето на президентските избори“.

На въпрос ще се разпадне ли БСП, Караджов отговори: „Ще има труден период, но той ще бъде последван от стабилизиране и възход на партията“.

„Що се отнася до господин Цацаров, той пишман стана, че стана главен прокурор“, допълни ясновидецът.

Според него 2015 година няма да е много добра. „Ще имаме поне три земетресения, но няма да са разрушителни. Опазил ни Господ! Само това ни трябва“, заяви Божидар Караджов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини