Софийските улици са почистени, някои участъци все още са опасни

Движете се внимателно, обстановката в София е усложнена. Платната са почистени, но е възможно някъде да има хлъзгави участъци, предупреди директорът на Столичния инспекторат Веска Георгиева в ефира на TV7

Tя обясни, че почистващите фирми са работили цяла нощ, специално внимание е обърнато на мостовете и подлезите. Градският транспорт се движи по разписание.

"Малките улици не са почистени, не ползвайте обиколни пътища, защото не са почистени добре и това няма да ви спести време", препоръча бившият говорител на КАТ Любка Маринова.

И пешеходците, и водачите трябва да са изключително бдителни. Внимавайте със спирачките и газта, призова шофьорите Алекси Стратиев.

Днес облачността ще бъде променлива, по-значителна над западната половина от страната, където на отделни места ще превали слаб сняг. Ще духа умерен, в Дунавската равнина и в Източна България силен северозападен вятър. Ще продължи да нахлува по-студен въздух. Минималните температури ще са между минус 6° и минус 1°, а максималните – между минус 1° и 4°.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

  • Цветанка Лозанова

    Много правилна позиция. Сигурността на днешна независима и безядрена Украйна беше гарантирана от Русия и САЩ. Неутралитетът на Украйна отдавна можеше да бъде договорен.

Още от Новини