Прессекретариатът на президента Радев опровергава Цветан Цветанов

Министър Красимир Каракачанов: Очакваме над 130 млн. лева за отбрана до 2019 г.

Пентагонът: Сирийското правителство запазва ограничена възможност за химическо нападение в бъдеще

Пази ни армия без хора и техника Войникът получава по-ниска заплата от шофьор в градския транспорт

Иракчанка опита да влезе в Румъния с чужд британски паспорт, закупен в България

Пишат как се започва бизнес Въвеждат електронни обществени поръчки

Министър Ангелкова: Това лято очакваме значителен растеж на чуждестранните туристи

ЦСКА в кубчето на Рубик

Мутри изнудили баба да пренася кокаин Банда от 7 врачани вече е зад решетките, един от тях бил беглец от правосъдието

„Трансформации“-те на Благой Иванов

Вижте акцентите от броя на “Труд” в петък, 20 април 2018

Румен Петков: Битката с корупцията е жизненоважна за България, но не трябва да се преиграва Това би имало обратен ефект

Огнян Стефанов на съд за укриване на данъци Взел на ръка 250 000 лева от човек на бившия банкер Цветан Василев и не ги декларирал

Маскирани обраха село с камери

Бойко Борисов пред дигитален форум: Суперкомпютър ще ни пази от атаки Политическите елити подкрепят региона ни, за да останат младите тук, подчерта премиерът

Българин е едновременно учител в Тетевен и диспечер в Ню Йорк

29-годишният Павел Георгиев от Тетевен смята, че е сбъднал най-голямата си мечта – да работи като учител в детска градина, разказва Нова ТВ. Той пътува всеки ден от Тетевен до село Галата, където е работното му място. Едва ли някой би предположил обаче, че през нощта Павел работи като диспечер в американска компания.

Стотици хора от страната и чужбина познават Павел Георгиев като човека, показал им забележителностите на Тетевенския Балкан. Преди да сбъдне мечтата си да стане детски учител, младият мъж е работил като екскурзовод и добре познава красотата на Балкана.

През пролетта Павел си е обещал да доведе и малките си любимци до местността Скока и водопадите на желанията. Децата обожават учителя си, който винаги има изненада за тях. Или им прожектира филми, или ги учи да гледат през телескоп.

Работният ден за Павел в детската градина свършва, но с това ангажиментите му не свършват. Прибира се вкъщи и започва веднага да работи на другото място – диспечер е в Ню Йорк. Благодарение на Интернет, той слага слушалки и “прескача” държавните граници. Работното му време е до 3.00 ч. през нощта.

Така за младият мъж остава единствено от 3 до 6 сутринта време да поспи, преди да започне следващия му работен ден. Той сам признава, че при тази заетост просто няма никакъв личен живот, но това положение му харесва.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.