Българин е едновременно учител в Тетевен и диспечер в Ню Йорк

29-годишният Павел Георгиев от Тетевен смята, че е сбъднал най-голямата си мечта - да работи като учител в детска градина, разказва Нова ТВ. Той пътува всеки ден от Тетевен до село Галата, където е работното му място. Едва ли някой би предположил обаче, че през нощта Павел работи като диспечер в американска компания.

Стотици хора от страната и чужбина познават Павел Георгиев като човека, показал им забележителностите на Тетевенския Балкан. Преди да сбъдне мечтата си да стане детски учител, младият мъж е работил като екскурзовод и добре познава красотата на Балкана.

През пролетта Павел си е обещал да доведе и малките си любимци до местността Скока и водопадите на желанията. Децата обожават учителя си, който винаги има изненада за тях. Или им прожектира филми, или ги учи да гледат през телескоп.

Работният ден за Павел в детската градина свършва, но с това ангажиментите му не свършват. Прибира се вкъщи и започва веднага да работи на другото място - диспечер е в Ню Йорк. Благодарение на Интернет, той слага слушалки и "прескача" държавните граници. Работното му време е до 3.00 ч. през нощта.

Така за младият мъж остава единствено от 3 до 6 сутринта време да поспи, преди да започне следващия му работен ден. Той сам признава, че при тази заетост просто няма никакъв личен живот, но това положение му харесва.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони