Венци Чикагото: Запалиха колата ми

Автомобил е горял тази нощ пред блок „Перущица“ в Русе. От полицията потвърдиха за инцидента, но отказаха повече информация заради течащото разследване.

Оказа се, че колата е на обвинения за трафик на наркотици Венци Чикагото. Венцислав Ангелов е изпратил съобщение на Дарик, че около 02.30 часа умишлено е бил опожарен или взривен автомобилът, с който той е пътувал до Апелативния съд във Велико Търново в началото на октомври 2014 г.

През лятото на 2011 г. Венци Чикагото бе задържан заедно с племенника си Анатоли Дамянов, след като по-рано братът на Чикагото - Пламен Ангелов, бе заловен на летището в Мадрид с куфар с 5,4 кг кокаин на стойност над 1,4 млн лв.

На 18 декември магистратите във Велико Търново отхвърлиха жалбите на Чикагото и Дамянов за това, че цялото обвинение срещу тях се крепяло на записани разговори от карти и телефони, които никога не били намерени. В мотивите на съда е отбелязано, че има достатъчно добре доказана връзка между съобщенията от тези карти и получени парични преводи до подсъдимите от Кипър. Решението не е окончателно и може да се атакува пред ВКС.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони