Жена е с опасност за живота след катастрофата край Пловдив

Жена е с опасност за живота след катастрофата на пътя между Пловдив и Карлово, предаде Дарик. Сигналът за инцидента, станал между селата Граф Игнатиево и Труд, е подаден в полицията около 7 часа, съобщават от полицията.

Ударили са се лек автомобил "Фолксваген" с 39-годишен водач и лек автомобил "Хонда", управляван от 49-годишна жена. В резултат на сблъсъка предницата на първата кола се запалила, но огънят бил изгасен, благодарение на бързата намеса на минаващи покрай катастрофата шофьори. Вторият автомобил пък изхвърчал в нива извън пътя. Мъжът и жената, които са от Пловдив, са транспортирани в УМБАЛ "Св. Георги".

Мъжът е в добро състояние със счупен крак, но жената е с опасност за живота, съобщиха за Дарик от болничното заведение. Жената е настанена в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение с фрактури на двата крака, дясната ръка, таза, гръбнака. Жената е и със счупени общо 7 ребра в двете гръдни половини.

Медиците се опитват да стабилизират пострадалата, за й се направят необходимите операции.

Изясняват се причините за пътния инцидент. Близо 3 часа движението в участъка бе спряно и трафикът преминаваше по обходни маршрути през съседните села.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони