Кукоч: ЦСКА иска 10 милиона за мен

Тончи Кукоч обича и не спира да бъде скандален. На летищeто преди отлитането на ЦСКА за Анталия защитникът нареди нови хитове - Александър Томов поискал 10 милиона от „Динамо" (Киев) за негов трансфер. „Искам да бъде шампион - отсече Кукоч. - Независимо дали в „Динамо" или ЦСКА! Не ме интересува скандалът с фланелката ми в Сплит. Хърватия не е Северна Корея."

Кукоч получи забрана от ЦСКА за постоянните си изяви в социалните мрежи и ако не спре, ще бъде глобен. Преди Нова година се говореше, че „червените" са готови да продадат хърватина за 200 000 евро на „Динамо".

Апостол Попов замина с ЦСКА за Анталия. Защитникът получи позволение да си търси отбор без финансов иск, но очевидно такъв не излиза. Треньорът Стойчо Младенов призова Попов да се концентрира върху тренировките. „Съжалявам за Антон Карачанаков, защото е млад и перспективен футболист - рече Младенов. - Пожелавам му успех и му давам един съвет - да бъде по-постоянен."

Португалецът с анголски корени Амансио Фортес обяви трансфера си в ЦСКА като сбъдната мечта. Договорът му е до края на сезона с опция да бъде продължен с още 2 години, ако се докаже. Заплатата на Фортес ще е сред най-ниските в отбора. „Знам, че ЦСКА е най-добрият отбор на България и затова го предпочетох - каза Фортес. - За последно играх за моя бивш клуб „Фатима" преди две седмици. Първите ми впечатления от България е, че е много студено."

ЦСКА ще остане за 40 дни в Анталия, където ще изиграе девет мача. Клубът ще е настанен в абсолютно нов хотел, който предоставя най-добрите възможни условия за турската ривиера.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ