Сестрата на Бойко Борисов: С него се виждаме веднъж в седмицата, той има много работа и го разбирам

Когато дойдох на работа, това съвпадна и с времето, когато той подаде оставка, нашето отделение беше подложено на проверки месеци наред. Не искам да коментирам минали неща. Гледам напред и нагоре. С него се чуваме само един път в седмицата. Видяхме се на Коледа - това е времето, когато успяваме да бъдем малко заедно. От там нататък всеки поема задълженията си. Това заяви пред Нова телевизия сестрата на премиера д-р Красимира Иванова.

Тя допълни, че работата й не е по-маловажна то тази на брат й. Запитана как се чувства като баба, д-р Иванова отговори, че е много щастлива и че бебето на сина й вече е на месец.

Красимира Иванова допълни, че Бойко Борисов се радвал на детето на племенника си, но нямал време да го вижда. "Но пак ще кажа - брат ми има прекалено много работа и го разбирам. Това, че няма напоследък медийни изяви, е негов избор и преценка на неговия екип. А аз вярвам, че той се е обградил с добри професионалисти. Пък и когато се виждаме с него, не говорим за работа. Твърде много лични неща имаме да си казваме", каза Красимира Иванова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини