81-годишен изчезна от междуселски път

81-годишен мъж изчезна мистериозно по пътя между търговищките села Александрово и Лиляк. Селим Билялов е в неизвестност от 13 декември миналата година. Това съобщиха съселяните му от омуртагското село Камбурово, които алармираха "Труд" за случая.

Възрастният човек бил в отлично здраве и изключително жизнеспособен. Въпреки години си, без проблем изминавал километри пеша, цепел дърва, работел земеделие. Към 11 декември той заявил на близките си в Камбурово, че отива на гости на роднини в село Александрово. Два дни по-късно решил да си тръгне за вкъщи, но казал, че ще ходи пеша. Поел по пътя към село Лиляк, съобщили последните свидетели, които са го видели. От там обаче следите му се загубили. Роднините почнали да го търсят седмица по-късно, като си мислели, че още е на гости.

Полицията и съселяни са организирали издирване из деретата край пътя. Търсен е и около селото му Камбурово. Близките му се надяват да е останал в нечия къщи, за да помага в домашната работа. Не е изключено мъжът да е станал жертва на престъпление, въпреки че засега такива данни нямало.

Изчезналият мъж е висок към 175 см. със слабо телосложение. Има пъстри очи. Облечен е бил с кафяво яке от плат, тъмносин панталон и черни обувки. Носел е каскет.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони