8 незаменими в Разград, чака се ас от Катар

Треньорът на „Лудогорец" Георги Дерменджиев назова 8 незаменими играчи на старта на подготовката на тима.

Това са футболистите, с които той не иска да се разделя: Владислав Стоянов, Светослав Дяков, Козмин Моци, Марселиньо, Жуниор Кайсара, Йордан Минев, Фабио Ешпиньо и Роман Безяк. „За някои от тях има оферти, а и знам, че някои предложения са трудни за отказване", призна Дерменджиев.

Вратарят Стоянов обаче чистосърдечно каза, че моментът му се струва подходящ за излизане в чужбина. „Няма играч, който да не го иска", призна националният страж.

Разград е на път да вземе капитана на националния тим на Катар. В родината му крилото Халфан Ибраим Халфан ал Халфан е известно с прякора Катарския Марадона, както и Халфаниньо (от Роналдиньо). Футболистът е на 26 г. и е висок само 171 см. От дебюта си преди 10 години е основна фигура в „Ал Сад", където се засече и със славния Раул, поиграл в отбора между 2012-а и 2014 г.

Катарецът не е представен официално в Разград, но според онлайн енциклопедията Уикипедия вече е собственост на тима. Но ако подпише, Халфан ал Халфан ще се появи у нас чак след участието на националния си отбор на Купата на Азия. Там първият мач на Катар е в неделя срещу ОАЕ.

Същевременно от Разград обявиха и свръхамбициозната цел да стигне 1 млн. лева приходи от продажби на фенски артикули през 2015-а.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ