„Локо“ (Сф) се цели в шестицата и купата

„Локомотив" (Сф) започна подготовка за новия сезон без легионерите в състава си, но в настроение и с окуражаващи думи от клубния бос Николай Гигов.
„Надявам се, че тази година ще бъде много по-различна от предишните три - каза президентът на клуба. - За нас те бяха много тежки, а за мен - поне две бяха кошмарни. На 11 януари чакаме един нов футболист - чужденец."

Вероятно става дума за Андре Габриел, 28-годишен нападател, за последно играл във втородивизионния португалски „Фарензе". Футболистът е свободен агент от 1 януари.
Тимът няма да взима Антон Огнянов от „Левски", който бе трансферна цел.
Гигов ясно подчерта - отборът се цели в място в първата шестица, както и в спечелването на Купата на България. „И за двете има определени бонуси и играчите са наясно с тях", уточни босът.

Ангел Колев е новият директор на детско-юношеската школа. Той се влива в клуба, в който е играл дълги години, а и беше треньор няколко пъти. „С него в школата се връща локомотивската жилка, всички знаем колко много Колев е дал на клуба", каза спортният директор Георги Марков. Според него и по думите на треньора Димитър Васев, информациите за неплатени възнаграждения в „Локо" са пресилени. „До декември всичко е изчистено", отсече директорът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ