Бащата на убитата в София Наталия Дамянова: Със съпруга й бяха заплашвани

Екзекуторът на строителния предприемач Митко Дамянов и съпругата му Наталия все още в неизвестност. Двамата бяха разстреляни снощи в столицата. Една от основните версии на полицията – разчистване на сметки заради бизнес. Най-близките на семейството обаче предполагат друго, пише bTV.

За последен път Александър Генадиев вижда дъщеря си и зет си на Бъдни вечер. Снощи чува най-тежкото.

„Те бяха в Гърция на Нова година. Ние снощи не можахме да повярваме. Това е толкова голям удар за нас”, каза мъжът.

Часове след разстрела Александър си спомня разговор с дъщеря си от преди две години. Тогава тя споделя, че двамата с Митко са били заплашени.

„Обяснявам си го със заканата. За убийство и на двамата. От техен комшия. Аз го познавам. Отначало си пиеха заедно пиенетата и нещо се сдърпаха и те казаха, че не искат повече да го виждат”, обяснява мъжът.

Наталия и Митко не приели заплахата сериозно. А бащата на 42-годишната жена отхвърля напълно версията, свързана със строителния бизнес на зет си.

„Сега медиите говорят от строителството. От строителството той и да се е занимавал, то е било толко отдавна, че никой няма да чака години наред да реши да го убива за някакви пари”, допълва Генадиев.

През март миналата година колата на Дамянов е била опожарена. Извършителят не е открит. Според Александър зет му е прекратил бизнеса със строителство още през 2006 г. Оттогава се занимавал с хранителни стоки и отдаване на коли под наем.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право