Голямата любов на Слави Трифонов Маги и Кобилкина работят заедно

Голямата любов на Слави Трифонов Маги и сексоложката Наталия Кобилкина работят заедно. Те изнасят безплатни семинари и дават видеосъвети за щастие. "Отдавна търся някой, който да ми помага. Трябва да е психолог, да е забавна, умна и красива. Когато се запознах с Маги го намерих, нейното поведение беше просто десятка", заяви Кобилкина пред bTV.

Маги и Кобилкина анализират жените, мъжете и взаимоотношенията помежду им. Двете говорят за секс и какво причинява проблеми в леглото.

Съпрузите на Кобилкина и Маги много си приличат, обясни сексоложката. "Стараем се да комбинираме семействата си заедно", обясни Кобилкина. Тя посочи, че двете с Маги искат да идат при гейша. "Искаме да се запознаем, да влезем при истинска гейша", обясни Кобилкина.

"Мъжете имат две основни "копчета" – сърце и долната част на тялото - гениталии. И жената трябва да владее и двете. Така че, ако жената умее да ги владее тези неща, мъжът до нея ще се чувства като най-великия на света", заяви сексоложката Наталия Кобилкина.

„Една жена трябва да му внуши, че е супер добър в секса, че я кара да свършва многократно. Колкото по-задоволена е една жена – ментално, емоционално, сексуално, толкова мъжът се чувства по-силен с нея“, допълни Кобилкина.

„Когато му каже – ти не ме задоволяваш, тя му отнема от силата. И мъжът бяга от такава жена“, заяви Кобилкина, която твърди, че знае всичко за секса.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица