Михаела и Иван от "Х фактор" карат ски след шоуто

За Михаела Маринова сцената на “Х фактор” е не само шанс да стане звезда, но и място, където се влюби. Зад кулисите на шоуто по Нова тв тя срещна Иван Кубаков, който беше част от бандата 4U и неин съперник за титлата “Х фактор”. Момчетата вече отпаднаха, но Михаела и Иван явно са сериозно влюбени. За тръпката си Мишето, както казват приятелите, разказа лично в ефир. Двамата се сближили след концерта в музикалното шоу, посветен на Хелоуин, когато и Михаела, и Иван носели цветни лещи и това станало повод за куп закачки между тях. След това всички отишли заедно на парти.

“Той беше много срамежлив, само ме гледаше, но си личеше, че ме харесва”, казва Михаела. Затова тя направила първата крачка. “Той е хубаво странен, не е типичният тийнеджър, който ще заведе приятелката си в кафето в мола”, казва Михаела. После изкарала цялата коледна ваканция във Варна, където живее любимият с неговото семейство. Дълго се разхождали край морето и говорели. Двете семейства вече се познават, а Михаела чувства сестра му Деница почти като своя сестричка. След като приключи “Х фактор”, смята да отиде заедно с Иван и родителите му на Пампорово, където е планирала да се научи да кара ски.

Втори шанс

Всъщност Михаела се завърна на сцената на “X фактор”, след като миналия сезон нейното участие приключи в Къщите на съдиите. Тогава тя беше едва на 15 г. Сега твърди, че е пораснала, а и е сред шестимата финалисти, които ще се завърнат на музикалната сцена на 19 януари.
Иначе казва, че пее поне от 4-годишна. И напук на всички модни увлечения у малките момиченца, които искат да станат принцеси, тя искала да стане певица още тогава. Първата изява била в детската градина - помни, че на коледното тържество пяла песничка за Жаба-Жаборана.

В началото се включила в музикални формации, за да пее с други деца в хор. После родителите решили, че може повече сама и я записали на уроци при вокалния педагог Аделина Колева, където ходи и досега. Отделно свири и на пиано в школата на Мими Иванова и Развигор Попов.


В рода има и други музиканти - май само баба пее фалшиво. Майка навремето искала да става певица, но понеже тази професия тогава не била особено престижна, родителите я насочили към по-практична - науката, и по-точно биологията. В крайна сметка в последните години жената държи фризьорски салон. “Мама има актьорски заложби и много ми помага за песните, които получавам като задача в “Х фактор”. С нея репетираме какви гримаси да правя, как да се държа”, обяснява Михаела. Баща пък е човекът, който я нахъсва за успех. Най-големите фенове са братовчедите - 10-годишната Мартина и 7-годишният Наско, които правят плакати за всеки неин концерт в шоуто.

Палачинки и
спагети

Михаела признава, че изобщо не обича математиката. Иначе обожава да рисува, да кара кънки и да готви, нищо че е само на 16 г.
“У нас в неделя закусваме палачинки, а след това мама и татко продължават да готвят цял ден”, казва Михаела. Бащата, който иначе има строителна фирма, е по-големият майстор в кухнята. Любимото им ястие е спагети със запържен кашкавал. Самата Михаела обича да им помага, а семейното забавление през уикенда е гарантирано.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица