"Ку-ку бенд" и Слави правят концерт в "Армеец" на 25 април

Концертът на “Ку-ку бенд” е планиран за 25 април. Това стана ясно в “Шоуто на Слави” в четвъртък вечер. Спектакълът ще бъде в зала “Арена Армеец”. Билетите, които предстои да се пуснат за продажба през следващата седмица, ще могат да бъдат купувани и онлайн.
Вече е ясно, че причината за концерта е 20-годишният юбилей на най-известната музикална банда у нас.


Слави сам обяви, че вече е говорил с бившите вокалистки Нели Петкова и Деси Добрева. Първата била в САЩ, а втората във Варна.
На сцената се очаква да излезе и Алекс Раева. Идеята е да се включат и други бивши членове на “Ку-ку бенд” - китаристът Николай Арабаджиев, пианистът Георги Красимир-Герасим, перкусионистите Калин Вельов и Лили Йончева. Сред изпълнителите ще бъдат още Софи Маринова и група “Акага”.


След като стана ясно, че Слави и компания ще се вихрят на сцената, фейсбук групата на шоуто пламна от коментари. Много от почитателите им настояха да направят концерти и в другите градове, защото не могат да дойдат в София. Българи от чужбина пък поискаха датата да се изтегли през лятото, за да го гледат и те, когато се върнат за почивката си тук.
За последно компанията прави турне из страната през 2009 г. заради представянето на албума No Mercy. През 2010 г. “Ку-ку бенд” зарадва със своите изпълнения и сънародниците ни зад Океана.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

  • Людмил Трифонов

    Лаура Кьовеши ще обсъди ли казуса с нарушаване на Конституцията от Петков и по този повод - неговата легитимност?

Още от Лица