Съпруга е бита и изнасилвана от мъжа си, защото е поискала развод

Елка Михайлова напуснала преди шест месеца семейното жилище след 20 години съвместен живот, изоставила децата си и заживяла с друг мъж. Такава жалба подал преди време съпругът Огнян Михайлов пред Нова тв.

Той обаче бе задържан от полицията по време на репортаж от село Писарево, защото нарушил съдебно разпореждане да не доближава съпругата си Елка. Така в предаването се появи само съпругата. Тя бе категорична, че Огнян е осъществявал тормоз над нея с години, когато тя заявила, че ще се разведе, започнал и да я изнасилва.

„Цяла година ме държа заключена в къщата, вероятно от чувство за собственост, връзваше ме, за да не избягам”, оплака се съпругата Елка.

„Не съм правил секс с нея без нейно съгласие”, отрече Огнян Михайлов. В края на краищата стана ясно, че той иска 340 лева от съпругата си Елка и право синовете им да живее с него. Двете страни останаха непреклонни във взаимните обвинения - мъжът твърди, че съпругата му искала да става проститутка и затова избягала от него, жената обвинява съпруга си в насилие над нея.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини