Лияна Панделиева: Петко Сертов се прибрал! Мале, как ми олекна!

Хораааа, олекна мииии! Петко Сертов се прибрал! Придружен от жена си! Това написа във фейсбук журналистката Лияна Панделиева относно завръщането на Петко Сертов в България.

"Мъже, не подценявайте способността на съпругата да ви сгащи далеч преди интерпол и всяка друга служба! Ох, Петко, ох Сертов - мале, как ми олекна", пише още журналистката.

Появи се "изчезнал Петко". Дойде си като щъркел пролетен преди пролетта, като дълго чакана вест, като турист заспал на плажа следобед, като руски космонавт от орбитална станция. Тук е Петко, тук!. Така коментира завръщането на Сертов бившият председател на Народното събрание Александър Йорданов

Ето какво пише още Йорданов:

„Впрочем, че наш Петко ще си се прибере по живо по-здраво, писах още, когато изчезна. Ползвах информация от фамилната хроника на рода, която ясно говореше: партизански гологан не се губи. Те потомците на партизаните не се загубиха 25 години, че сега ли ще се загубят в някаква си Гърция. Смях се от сърце, когато по медиите циркулираха все "специалисти" по националната сигурност и разтягаха невероятни локуми, че дори и погребаха без време човека. А той, ето го – прибира си се почти легендарно. С "легенда" демек.

Добре си дошъл ПЕТКО! И знай, друг път, където и да отидеш, има кой да знае, че ще се върнеш. Тъй че, ходи си спокойно!”, написа Йорданов.

Припомняме, че Петко Сертов се прибра тази нощ в България с кола, шофирана от брат му. С него е била и съпругата му, която първа съобщи за изчезването му, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини