Новите крале на вечерното шоу

По-късно тази година легендарният водещ на късното вечерно токшоу по Си Би Ес Дейвид Летърман ще се оттегли и на негово място ще дойде Стивън Колбер. Това беше една от най-значимите ефирни новини на 2014-а и въпреки че точната дата още не е ясна, в публичното пространство се появиха първите коментари за смяната на поколенията в най-рейтинговите и престижни развлекателни предавания в англоезичния свят.

В началото на миналата година другият токшоу великан - Джей Лено, отстъпи своето място в късния часови пояс по Ен Би Си на Джими Фалън, който се справя блестящо. Прогнозите са, че и изключително популярният и талантлив комик Стивън Колбер ще замести Летърман по възможно най-качествения начин.

Кои са другите сравнително млади крале на вечерните забавни програми? В ефира на Ей Би Си император на шегите и интервютата със звезди е Джими Кимъл, който за кратко време се оборудва с огромна фенбаза и има солидно влияние в социалните мрежи и YouTube.

Рижавата машина за смях и високи рейтинги Конан О'Браян е четвъртата голяма звезда на късните токшоута. Той трябваше да заеме мястото на Джей Лено преди години, но след серия от скандали си намери място в кабелната Ти Би Ес. Общото между всички е преклонението пред най-легендарния водещ на токшоу - Джони Карсън (1925-2005).

Разкошната Клои Грейс Мориц

Забравете за Хърмаяни (Ема Уотсън), Бела (Кристен Стюарт) и останалите тийн тръпки от света на киното. Най-обожаваната, талантлива и харизматична млада дама в момента е американката Клои Грейс Мориц.

След по-малко от месец тя ще навърши 18 години, а вече има 52 роли в киното и телевизията, и то повечето са в първокласни продукции, осъществени от елитни екипи. Широката публика познава Клои най-добре от двете части на ироничния комиксов екшън Kick-ass, където тя се справи блестящо с ролята на малолетна машина за убиване.

Но истински тест за момичето беше приказният филм на великия Мартин Скорсезе “Изобретението на Хюго”. Под режисурата на легендарния майстор Клои демонстрира органичното си екранно присъствие и солиден актьорски диапазон, нетипичен за звезди в тийнейджърска възраст.

Освен ценния опит Клои прибира и хонорар от 225 хиляди долара от “Изобретението на Хюго”, въпреки че парите са последното нещо, което те интересува, когато работиш със Скорсезе, както казва и самата тя. Мориц си споня, че творецът се е държал много бащински с нея и я е възприемал като своя дъщеря. Собствената дъщеря на Скорсезе също е била на 12 години по време на снимките на “Изобретението на Хюго”.

Клои Грейс Мориц започва кариерата си през 2004-а, когато е на седем години. Още с третата си роля в хоръра “Ужасът в Амитивил” тя фокусира вниманието върху себе си и е номинирана за няколко награди. Тя обаче е толкова малка, че не е разрешено да присъства на премиерата и да гледа филма заради екстремната образност и наситените с кръв и насилие кадри.

Паралелно с актьорската си кариера Клои работи и като модел и се утвърждава като едно от любимите лица (и тела) за специални фотосесии и кампании. Тя получава пълна подкрепа от родителите си - медицинска сестра и пластичен хирург - в амбицията да се развива в месомелачката на развлекателната индустрия, деформирала младостта и прецакала животите на толкова младежи на нейните години.

“Майка ми винаги ми е казвала, че ако много се надуя и възвеличая, ще ме извади от този бизнес за толкова кратко време, за колкото съм влязла в него”, обича да си напомня Клои.

През 2015-а ще излязат два филма с участието на Мориц - “Мрачни места” и “Петата вълна”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица