Спонсор спасява лиценза на „Левски“

Сините“ подписаха с румънец, махат още един или двама

Спонсор спасява лиценза на „Левски“


Както се очакваше, спонсор ще осигури пари за лиценза на „Левски“. „Сините“ трябва да уредят дългове от близо 1 млн. лв. към клубове и напуснали вече футболисти, за да имат право да играят в евротурнирите. Над половината сума е разсрочена чрез споразумения с отбори, които чакат пари. Останалите няколкостотин хиляди лева ще отидат по неустойки за играчи като Кевин Бру и Жоао Силва.

Сините“ от 2 месеца действат по спонсорски варианти с телекомуникационна компания, банка, застрахователна фирма и строителна. Вече има една договорка, чакат се още две.

Тодор Батков обяви, че е спокоен за лиценза. Но все пак последната дума ще има УЕФА. „Левски“ праща в евроцентралата обяснение за финансовата ситуация в клуба.

Румънецът Емил Нину подписа с „Левски“. Днес централният защитник ще започне тренировки на лагера в Сандански. Идването на бранителя посочи вратата на Аймен Белаид. За тунизиеца има варианти с Китай и Турция. Появи се възможност за наем на Луис Педро в южната ни съседка. В „Левски“ отдавна не искат холандеца, но нямат пари за неустойка. „Сините“ чакат нападател и крило.

В „Ювентус“ са възхитени от пробите на Божи

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ