Умишлено убийство в Пазарджик: Татяна Стоянова разстреляна с 2 куршума на имения си ден (обзор)

Началничката на кабинета на кмета на Пазарджик Тодов Попов - Татяна Стоянова е простреляна тази вечер в главата малко преди 19,00 часа. 34-годишната жена е починала на място, информира БНР.

Татяна Стоянова е простреляна пред дома си на ул. "Димитър Греков" в Пазарджик. Тя е паркирала автомобила си и се е насочила към входа на блока си, когато е била простреляна в главата. Изстрелът се е оказал смъртоносен. Убиецът е успял да избяга.

Не е ясно какви са мотивите за това убийство. Не е ясно и с какво оръжие е стреляно. Според говорителя на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов, става дума за умишлено убийство

"Сигнал има получен за въпросното тежко умишлено престъпление около 18.40 часа на тел. 112 в Областната дирекция за това, че млада жена е намерена в безпомощно състояние пред гаража си, след като е паркирала личния си автомобил. - каза Мирослав Стоянов. - Колегите от районното управление незабавно са били на мястото, заедно с екипи на Спешна помощ. Установено е че са касае за млада жена на 34 години. Всички я познаваме коя е, тя е наша близка и приятелка. Простреляна е в областта на главата. Починала е на място и в момента целият периметър е блокиран от полиция, защото продължават процесуалните действия, включително и щателен оглед в присъствието на съдебен лекар и прокурор. Уведомена е Окръжната прокуратура, така че всички действия продължават, но се касае категорично за тежко умишлено престъпление."

Стоянов не знае колко куршума са били изстреляни-

По информация на БНТ Стоянова е простреляна смъртоносно с два куршума в главата.

Татяна Стоянова не е подавала сигнал, че е заплашвана. В Пазарджик има засилено полицейско присъствие. Убиецът се издирва.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право