Трето риалити кани Петя Буюклиева за участие

Трети риалиtи формат ще кани за участие певицата Петя Буюклиева. „Мисля, че за трето риалити са се заканили да ме поканят”, намекна самата тя пред TV7.

Ексцентричната изпълнителка предизвика много негативни коментари за себе си с участието си в „Музикална академия”. Заради него, обаче, тя получи покана и за последния сезон на „Биг Брадър ол старс”, където с пеенето и поведението си подразни още хора.

Певицата, обаче, не разкри кое е третото предаване, отправило й покана. „По-важното е, че когато съм била в един, канят ме на втори, а сега мисля, че и за трети са се заканили да ме поканят. Значи съм интересна с нещо на публиката”, заяви тя.

В сутрешния блок на TV7 тя направи реклама на песните на сина си Тони, който учи и работи в Германия. Тя е записала някои от вокалите в неговия албум. В една от песните двамата пеят дует.

Певицата има намерение да отпразнува 35-годишния си юбилей на сцената с грандиозен концерт, който да бъде много ефектен, а „не само една гола сцена”. „За това, обаче, ще ми трябват средства”, обясни тя.

Петя, която доскоро се подвизаваше с екстравагантна прическа в червен цвят, смята, че смяната му с русо й носи щастие. „Донесе ми голямо щастие, донесе ми удовлетворение. Веднага ме наградиха с някаква награда – 35 години за принос към българската поп-рок музика. /.../ Явно това е моят свят”, похвали се певицата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица