ЦСКА ще продава новите си екипи в цяла България

Новите фланелки „Лото" на ЦСКА ще бъдат продавани из цяла България, разкриха от клуба.

Благодарение на своето представителство у нас артикули с емблемата на лидера в „А" група ще има поне в 18 магазина из страната. ЦСКА сменя италианската „Леджеа" с „Лото" от началото на следващия сезон. Тимът игра с артикули на този производител и в началото на века. А преди „Леджеа" клубът отново залагаше на италианското - „Капа". Но през всички години липсваше разнообразието от стоки за запалянковците. А наличните артикули се продаваха единствено в магазина на стадион „Българска армия". ЦСКА обещава, че това ще се промени в най-скоро време. Очаква се „Лото" да облича скоро още един от именитите ни клубове, но от компанията пазят в тайна името.

Латвийският вратар Максимс Уваренко и черногорският нападател Стефан Николич подписаха договори с „червените" за по година и половина. С тяхното привличане селекцията на ЦСКА върви към края си. Но както гласи клишето, тя винаги е отворен процес. Уваренко и Николич се присъединиха към тима директно в Анталия.

Президентът на турския „Мерсин" Али Караманлъ се похвали, че е изплатил всички 660 000 евро на ЦСКА по трансфера на Спас Делев от 2012 година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ