Работодателят на ексшефа на ДАНС Ангел Божилов: Сертов ми дължи обяснение

Петко Сертов ми дължи обяснение за случилото се. Отдъхнах си, след като се разбра, че се е прибрал. Бях уверен, обнадежден и се надявах да има такава развръзка целият случаи. Олекна ми, че цялата тази история приключи. Това обяви бизнесменът Ангел Божилов, който е последният работодател на Петко Сертов пред БНТ.

„От цялата сага си изпатих от странни теории на ваши колеги, но такъв е животът. Очаквам цялата работа около Петко Сертов да е от лично естество и това негово поведение да се разясни. Ако прецени той, ще го сподели. Договорът му при мен не е изтекъл. Дължи ми обяснение за това какво стана. Доколкото и аз съм част от това общество, дължи отговори и на обществото”, обясни бизнесменът.

Ангел Божилов каза още, че не иска да коментира личните думи на журналисти, които търсят обществено внимание. „С какво привлякох вниманието на този гениален журналист. Не се сещам да се познавам с госпожата. Мога да кажа само едно. Тя се дефинира като разследващ журналист, но в момента е безработна. Ако има нужда консултации с водещи психиатри, мога да и помогна като дарение. С това приключвам темата”, завърши бизнесменът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини