Местан към Каракачанов: Ще крачите ли на Луков марш и тази година в центъра на София

Ще крачите ли на Луковмарш и тази година в центъра на София? Това попита от парламентарната трибуна председателят на ДПС Лютви Местан в отговор на декларацията на „Патриотичния фронт”, прочетена от Красимир Каракачанов.

„За г-н Каракачанов е потребно да знае, че политическата тежест, авторитет и място в политическото пространство на една партия се определя от волята на избирателите. За разлика от Каракачанов никой от тази ПГ не прескача ОДС към Ковачки, сега при Симеонов, за да се вреди в едно или друго издание на НС”, заяви Местан и добави, че всеки един от членовете на ПГ на ДПС е избран по силата на половин милион избиратели.

„Ето този урок е потребно да научите, полезно е за вас. Освен това дължите отговор относно събитията в Париж. Тази година за разлика от европейските лидери ще крачите ли в едно с наместника си от Луков марш? Ще крачите ли на Луков марш и тази година в центъра на София?”, запита Местан.

В отговор Красимир Каракачанов отбеляза, че председателя на ДПС е използвал трибуната, „за да сипе хули по ПФ”. „Никога не сме крачили на никакви маршове, само на българските маршове, които са защитавали националните интереси. Местан да прочете малко литература”, каза още Каракачанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини