Сидеров: Не приемам нискобюджетната продукция "Шарли", питайте ЦРУ за ислямския радикализъм

Годината започва при невероятна международна ситуация с голямо напрежение. Наблюдаваме във Франция нискобюджетна холивудска продукция. Не видяхме нищо от това, което ни казаха за събитията в Париж и после подканиха целия свят да се възмущава. Аз не приемам пиесата "Шарли". Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Ще направя неделно училище за всички народни представители, особено за онези, които смятат, че историята започва с техния мандат, за да им кажа, че ислямският радикализъм е роден от ЦРУ. Нека прочетат "Вашингтон поуст" от 1992 г., където пише, че Рейгън е подписал директива 166 за тайна военна помощ за муджахидините, плюс непрекъснат поток от терористи, контролирани от ЦРУ и Пентагона, заяви Сидеров.

Нека ви стане ясно, че това, което днес наричаме ислямски радикализъм и е приемник на "Ал Кайда", беше създадено от ЦРУ и огромни средства бяха дадени на муджахидините, допълни той. Сидеров се закани да направи една изложба в парламента, на която ще се вижда как "великият" Збигнев Бжежински, "онзи, шахматиста, с голямата шахматна дъска", обучава муджахидини да държат автомати.

"Те се превърнаха по-късно в "Ал Кайда". "Ислямска държава" сега е сбор от наемници, огромната част от тях не са дори араби, а са наемници от цял свят. Тя е създадена от САЩ и израелските служби, за да работи срещу Сирия и Иран и да работи за разпалване на конфликти. Това е политиката "Разделяй и владей", заяви още от трибуната Сидеров. Той се оплака, че управляващите искат да закрият телевизията му "Алфа", където единствено можела да се чуе различна гледна точка.

През 2015 година очаквам повече мизерия и по-лошо управление на България. Евролидерите трябваше да кажат на Обама, който отсъстваше от този марш в Париж: Ще запалите целия свят, г-н президент на САЩ, спрете тази политика! Но никой не каза подобно нещо, каза депутатът.

Боже опази, никога не бих подкрепил някой, който е оплюл с карикатура Светата троица. Тази подигравка с религията е най-големият грях, който човек може да си трупне върху съвестта, обяви той от трибуната по повод редицата карикатури на "Шарли ебдо", свързани с религиите.

Утре, когато дойде Кери, Джон, не Джим, и неговата заместничка г-жа "Майната му на ЕС", кажете им ясно, че България не иска да бъде васал на тази политика. Направете го, ще имате заслуга за българския народ, а не го ли направите, България ще плати огромна цена. Но аз се съмнявам, че българите вече могат да плащат каквато и да е цена, обърна се Сидеров към управляващите.

Не бъдете васали към Кери, който иска да ни вкара ГМО, който идва да ни кара да дупчиме страната за шистов газ. Кажете му, че сме европейска държава, кажете му, че не искаме да воюваме с Русия, не искаме шистов газ. Тогава ще бъдете истински български държавници, допълни той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини