Ани Владимирова: Българските мъже са ориенталци, но и ние ги малтретираме

Българските мъже са ориенталци, но и ние ги малтретираме, казва в интервю за новия брой на "Всичко за семейството" психоложката Ани Владимирова. С предаването си "Истински истории" по Би Ти Ви иска да даде професионални идеи на хората, за да лекуват душите си сами. Твърди, че не е амбициозна, че никога не се е стремяла към телевизията. След трагедия в семейството дала обет да не взима пари за терапия и се чувства длъжна да го спазва. Най-ценна й е работата с деца, защото винаги има резултат. Липсата на ценности в обществото и сбърканите представи на родителите за грижовност са основните причини за агресията на малките. Никога не чете жълтата преса, не иска да се хареса на всички и се разбира най-добре със спортисти. Не се смята за идеалния родител, но отгледала достоен син. Затова пък внуците танцуват на главата й.

В новия брой ще откриете любопитни подробности за наследството на Румен Бояджиев баща и син, ще прочетете за първия българския игрален филм и неговия създател, ще научите как една българка опазва родните традиции в България и каква удивителна колекция от носии притежава, а сенсей Ед Германов ще ви разкаже защо айкидо е път към просветление без крайна точка.

Рубриката Приложна психология отговаря на въпроса кога женското приятелство разклаща брака, а Кариера ви учи как да взимате сами решения, без да се влияете от колегите. Наръчник за родители ще ви обясни как да постъпите, ако детето трябва да смени училището по средата на годината, както и кои 8 промени в родителското поведение правят тийнейджъра щастлив.

В броя ще намерите още мода, богат кулинарен раздел, незаменими съвети за здраве, красота и отслабване, нови книги, занимавки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица