Магдалена Ташева: Санирането на панелките може да е начин за отнемането им и плащането на монополистите

"Кметовете на ГЕРБ ще определят фирмите, които ще се занимават със санирането. Предстоят местни избори и по този начин ще организират корпоративния вот". Това каца пред bTV депутатът от "Атака" Магдалена Ташева.

"Санирането на панелките е поредната измама. Ние от "Атака" сме против по една проста причина и сега ще я обясня. Блоковете, които ще участват трябва да се организират в сдружения. Цялата схема е измислена, за да ни отнемат жилищата и после да изплащаме сметките на монополистите. Хората трябва да бъдат предупредени, защото могат да бъдат взети жилищата им", допълни Ташева.

Тя неколкократно повтори тази своя версия, но аргументите й за защита на тази теза бяха: Има идеологическа битка, която се води от МВФ и Международната банка. Панелките са мишената, защото те са масовото жилище. Никой не иска тухларките в центъра, защото те са в много лошо състояние.

"Падат им стените и балконите, и убиват хора, както беше на "Алабин". Аз живея в панелка и те са в много по-добро състояние", даваше примери Ташева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини