Стари звезди с млади жени

Ако питате Ромарио, младите жени карат и мъжете си да се чувстват млади. Макар че гони 50-те години, бившият бразилски футболист и новоизлюпен политик върти пламенна любов с момиче, което е по-младо от него с три десетилетия. Без изобщо да се замисля, най-добрият футболист в света за 1994-а осъществи трансфер като свободен агент (пардон – разведен) в елитния отбор на старите мъже с младите жени.

В тази престижна селекция личат звезди от всички сфери на живота. Между холивудската двойка Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс стоят 25 години. Рокдинозавърът Мик Джагър е с 24 г. по-възрастен от приятелката си Лорън Скот, която се самоуби през 2014-а. Също толкова е разликата между бизнесмена Доналд Тръмп и съпругата му Мелания. При плейбой №1 в света Хю Хефнър (88 г.) нещата стават драстични – третата му съпруга и “зайче” от списанието Кристъл Харис е с 60 години по-млада! А при режисьора Уди Алън вече са паталогични, тъй като е женен за осиновената си дъщеря (по-малка с 36 г.), за която се е грижил като баща...

Вижда се, че Ромарио не е нито първият, нито последният мъж, който е хлътнал по свежа женска плът. И не е единствен от тези, които са вадили хляба си с топка в краката. Тук можем да цитираме “класиците” от Пеневата чета, които обичат да казват: “Във футбола няма млади и стари, има можещи и неможещи”. Следва кратък преглед на някои от “можещите”.

Ромарио (48 г.) и Дикси (19 г.)

Когато Ромарио вдигна световната купа с Бразилия на мондиала САЩ 94, новата му приятелка още не е била родена. 48-годишният бивш голаджия се запознал с 19-годишната Дикси Прат покрай дъщеря си. Двете са приятелки и споделят обща компания. Трябва да се знае, че играчът е баща на шест деца, но преди две години се разведе със съпругата си Изабела. Искрата на любовта го жегнала отново, когато отишъл с дъщеря си и Дикси на ваканция. Днес тийнейджърката с намерение да стане певица е щастлива и нарича футболиста “моето бебе”. Двамата се наслаждават един на друг и на живота в екзотични кътчета на света като остров Аруба.

Пеле (74 г.) и Марсия (48 г.)

Дори след като навърши 70 години, Пеле изпитва ентусиазъм и желание да създава семейства. След два брака и два развода, безчет любовни афери, пет законни и три незаконни деца, Кралят на футбола си намери нова кралица. Тя е сд 26 г. по-млада и във вените й тече смесена бразилско-японска кръв. Третата му съпруга Марсия Аоко е търговец на медицинска техника и медикаменти. Тя бдеше неотлъчно до него в края на 2014-а, когато Пеле на два пъти бе приеман в болница. Единственият футболист трикратен световен шампион винаги е изпитвал влечение към по-млади жени. Солидна възрастова разлика го делеше и от първите му две съпруги.

Матеус (53 г.) и Анастасия (26 г.)

Пеле може да е рекордьор по спечелени световни титли, но Лотар Матеус е рекордьор по сключени бракове. През ноември германецът за пети път се ожени за Анастасия Климко и настигна по брой законни жени бившия външен министър на своята родина Йошка Фишер и искрено обяви: “Надявам се това да е последната ми съпруга”. Новата на Матеус е с 27 години по-млада от него и вече му роди син. Малкият Милан е четвъртото дете на Лотар. И предишният му брак беше с крещяща възрастова разлика. Докато изпълняваше длъжността на национален селекционер на България, световният и европейски шампион имаше връзка с по-младата с 26 години украинка Лилияна.

Роналдо (38 г.) и Паула (29 г.)

И бразилецът Роналдо няма спиране в половината на нежния пол. С актрисата Сузане Вернер живя три години, но се ожени за своята колежка футболистка Мелене Домингеш, която му роди син Роналд. След развода Роналдо се сгоди за моделката Даниела Чикарели и двамата вдигнаха сватба за чудо и приказ във френски замък. Връзката им забуксува, след като Даниела пометна. Третият брак на бразилеца със сънародничката му Мария Беатрис едва не се провали, след като той бе спипан с травестити проститутки. Съпругата обаче му прости и роди две дъщери. Но след като се сдоби и с още едно дете от сервитьорка, Роналдо си направи операция за стерилност, за да “затвори фабриката” (по неговите думи). В момента е женен за по-младата с 9 години диджейка Паула.

Ди Стефано (88 г.) и Джина (38 г.)

Великият Алфредо ди Стефано си отиде миналото лято на 88-годишна възраст, но до последния си дъх живя с много по-млада жена. Става въпрос за бившата му секретарка с костарикански произход Джина Гонсалес. Тя е родена половин век след него, но това явно не беше пречка във връзката им. Ди Стефано се е женил само веднъж. През 1950-а на 24-годишна възраст футболистът се врича във вярност на единствената си съпруга Сара Фрейтес. Те имат шест деца – двама сина и четири дъщери. Сара умира през 2005 г., а по-късно вдовецът се запознава с Джина, която работи във фондацията на “Реал” (Мадрид). Постепенно тя става секретарка, мениджърка и половинка на легендарния голмайстор.

Линекер (54 г.) и Даниеле (35 г.)

За великия английски бомбардир Гари Линекер истинският живот започна на 50 г. На тази възраст голаджията с прошарена коса сложи халка на по-младата с 19 години моделка Даниеле. Знойната брюнетка прави кариера след участието си в конкурса Мис Хавай. По-късно работи като телевизионна водеща и така се среща с бившия футболист, който е щатен коментатор на мачовете от английското първенство. До 2006-а Линекер бе женен за Мишел Кокейн, с която имат четирима сина. И до днес бившите съпрузи поддържат добри отношения. А това рядко се случва с футболните звезди на Англия, чийто интимен живот непрестанно се следи от папараците и булевардната преса.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт