Би Ти Ви: Колата, опожарена след убийството на Лудия, била на Георги Славов-Главата

Полицията в Пловдив търси истината за смъртта на 38-годишния Димитър Стоянов. Той беше убит снощи на входа на кооперацията, в която живеел.

Според информация на bTV съпругата на застреляния - Роси Черногорова, е казала на полицията, че е разпознала на местопрестъплението Георги Славов, по-известен като Жоро Главата. Опожарената кола, която снощи бе открита в гората, в близост до кооперацията на убития, била именно на Георги Славов.

Криминалисти извършиха втори оглед на мястото на произшествието, претърсена бе и гората за наличие на гилзи и евентуално захвърлено оръжие. Официално няма съобщени версии за убийството. Проверява се дали екзекуцията не е свързана с бизнеса на заложната къща на убития, търсят се и финансови и лични подбуди.

Според главния секретар на МВР Светлозар Лазаров, полицията работи и по версията за вероятна връзка между последните показни разстрели. Стоянов е бивш шампион по бокс, а след това и ММА-състезател. През последните месеци организирал подобни спортни състезания.

Убийството на Димитър Стоянов е добре планирано. То е извършено професионално, смятат разследващи. Близките и приятелите му настояват убиецът да бъде заловен най-скоро.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право