Стани изследовател на Explore Bulgaria

Има още много кътчета на България, които да бъдат изследвани, както и много мечти, които да бъдат осъществени. Местното подразделение на National Geographic Channel (NGC) за втора поредна година организира проекта Еxplore Bulgaria. Новите епизоди ще бъдат шест на брой, всеки с продължителност 22 минути. Снимките ще бъдат през март и април, а излъчването на първата серия в ефира на документалния канал е предвидено за 26 май от 21,30 ч.

Познатите вече лица на поредицата от миналата година - Мая Стоилова, Георги Палазов, Надежда Карастоянова и Васил Попов, ще обикалят из България и ще показват още интересни места. Към екипа се присъединява момичето на "Лотария България" - Ванчела, която ще търси интересни хора и ще се опита да разбере какви са мечтите им.
National Geographic Channel дава възможност и на зрителите да участват в поредицата.

Тази година целта на онлайн конкурса "Стани изследовател с National Geographic Channel България" е да намери шестима българи с откривателски дух. Желаещите да се включат в конкурса могат да го направят на сайта на инициативата: explorebg.natgeotv.com от 19 януари до 19 февруари. Те трябва да качат свои снимки и да напишат мотивационно писмо, с което да убедят журито, че те са подходящите изследователи.
От всички кандидати ще бъдат избрани 30-те, събрали най-много гласове. Те ще бъдат поканени на интервю и от тях ще бъдат избрани шестима. Всеки един от тях ще бъде герой в един от шестте епизода на Explore Bulgaria.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали