„Ривър Плейт“ и Канаваро на крака при ЦСКА

Аржентинският гранд „Ривър Плейт" изпрати втория си отбор в хотела на ЦСКА в курорта Сиде. Аржентинският тим ще участва в приятелски турнир с „Галатасарай" и „Бешикташ".

Играчите на „Ривър Плейт" и ЦСКА се хранят в един салон. От петък при тях се настани и китайският гранд „Гуанджоу", където треньор е „Златната топка" за 2006 година Фабио Канаваро. В азиатския тим играе бившият италиански национал Алберто Джиралдино. До ноември треньор на „Гуанджоу" беше Марчело Липи, който прекрати кариерата си.

Хърватинът Марио Бъркаляца се харесва все повече на пробите в ЦСКА и заслужи договор за година и половина. Халфът демонстрира отлична физика и качества. Бъркаляца беше предложен от бившата звезда на тима Велизар Димитров. А настоящият бранител Марин Оршулич се изказа изключително ласкаво за сънародника си относно мачове, които са играли заедно в Хърватия. С привличането на Бъркаляца селекцията на ЦСКА изглежда завършена. Не се очакват нови футболисти на този етап. Единствено ще се търси нов ляв бек, ако Тончи Кукоч бъде продаден в украински клуб. Конкретна оферта за ексцентрика обаче още няма.

От Азербайджан ще гледат на живо в Анталия халфа Борис Галчев. Сърцатият полузащитник на „червените" ги е впечатлил като визитка, но азерите искат и на живо да се убедят в качествата му.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ