Пиян полицай и сина му буйстват пред нощен клуб в Бургас, арестуваха ги

Пиян полицай възпрепятства работата на охранители на нощен клуб в Бургас, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас.

Около 04:30 часа тази сутрин в pолицияta е получено съобщение за инцидент, възникнал на входа на заведение, разположено в бившето кино „Септември”, при който клиент в явно нетрезво състояние не е допуснат в заведението от охраната и това довело до агресивно поведение от негова страна.

Констатирано е, че клиентът – 41-годишнитя Д.Г. от Бургас заедно с 21-годишния си син Т.Г., след употреба на алкохол в заведение „Малибу”, разположено на бургаската улица „Георги Кирков”, се отправили към заведение „Планета Пайнер” с намерението да го посетят. Охраната на нощния клуб отказала да допусне двамата бургазлии, които били във видимо нетрезво състояние. Това агресирало 41-годишния мъж, който влязъл в словесно пререкание с охраната и скъсал ръкава на униформата на единия от служителите.

Своевременно на мястото на инцидента е извикан полицейски патрул, който задържал двама клиенти и ги отвел в районното управление за изясняване на случая. Там агресията на 41-годишния мъж се пренесла върху служителите, които били обиждани и заплашвани. Констатирано е, че бургазлията е полицейски служител от „Охранителна полиция” на Четвърто Районно управление „Полиция”-Бургас, като по време на инцидента не е бил на работа и не се легитимирал пред охраната на нощния клуб.

Същият заедно със сина си са задържани за срок от 24 часа. В момента се провеждат процесуално-следствени действия по образуваното досъдебно производство - изземване на записи от видеокамери, разпити на свидетели – очевидци на инцидента и други.

По случая е образувано и дисциплинарно проверка срещу служителя, като за инцидента са уведомени представители на бургаските районна прокуратура и следствената служба.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право