Ройс разписа фланелка на „Реал”

Марко Ройс от „Борусия” (Дортмунд) даде автограф върху фланелка на „Реал” (Мадрид). От седмици се шуми за трансфер на халфа при „кралете” през лятото.

Германският отбор игра контрола със „Стяуа” в Аликанте и завърши 1:1. Немският национал записа едно полувреме на терена в мача, наблюдаван от 4000 души. Още по време на играта от трибуните подвикваха на Марко да подписва с „Реал”. А след мача десетки запалянковци се струпаха да чакат Ройс за снимки и автографи. С търпение, усмивка и чувство за хумор полузащитникът обърна внимание на всички. Накрая му дадоха да се разпише и върху фланелка на „Реал” от по-миналия сезон.

Марко обаче подходи професионално. Първо повика служител на „Борусия” за свидетел, а после се подписа. По принцип се смята за неетично футболист да дава автограф върху екип на друг клуб. Например минаата седмица треньорът на „Байерн” Хосеп Гуардиола отказа подпис върху фланелка на „Барселона”, чиято легенда е.

Юрген Клоп, треньорът на „Борусия”, се изнерви на пресконференцията от въпроси за Марко и „Реал”. На питане как вижда бъдещето на Ройс специалистът отвърна: „Неговото бъдеще е добро. Други въпроси?”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят