Елен Колева: Искам млад мъж

Искам млад мъж. Жизнен, красив и добър човек. Трябва да ме приема истински. Често мъжете приемат жените като трофей. Мъжете обичат да се показват, че са ловци, защото това е част от тяхната същност. Може и аз да съм ловец. Аз давам сигнали, не преследвам. Жените вече все по-често казват: „Аз те искам!” Аз съм старомодна. Това обяви актрисата Елен Колева пред bTV.

„2014-а беше много тежка година. Разделих се със стари модели на поведение. Всичко старо трябваше да си отиде. Много пъти са ме предавали. Когато изпадне в тежка ситуация, човек разбира кои са истинските си приятели, а аз останах сама. Със силен дух излизам от трудните ситуации. Дълго време не можех да се намеря. Между 20-та и 30-та си година се търсех. Исках да разбера коя съм. Сега съм добре”, призна актрисата.

Елен добави, че е събрала доста свои произведения и смята да издаде книга.

„Не съм срещнала още любовта на живота ми. Вярвам, че тя ще е зряла и спокойна. Ще има доверие, синхрон, без конфликти, раздели и емоции. Нямам какво да кажа за последната си връзка. Това е минало. Бях наранена, разочарована, тъжна, ядосана, щастлива и т.н. 6 години продължи тази връзка. Няма да кажа лошо за хората в моя живот. Той става смешен, след като ме плюе. Така той излага себе си”, сподели Елен, но остана вярна на себе да не каже името на бившия си приятел Александър Найденов, известен като Сашо майонезата.

„Трябва да запазиш достойнството си, а не да се излагаш така. Ставаш евтин и олекваш. Няма да му правя безплатна реклама”, каза още тя.

Актрисата призна, че за нея парите не са фикс идея, а й трябват толкова, че да оцелява и да се чувства добре. „Мога и с 2, и 200 лева. Имам представления и не мизерствам. Мама ми помага, защото нямам човек до мен”, каза още Елен Колева и добави, че след като я уволниха от Народния театър миналата година се е почувствала облекчена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица