Опожарената кола след убийството на Лудия била открадната от Благоевград

Опожареният автомобил на килърите на Димитър Стоянов - Лудия от Пловдив е собственост на 33-годишен благоевградчанин. Аудито било откраднато преди около 2 седмици от пред дома му в областния център, съобщава ексклузивно struma.com.

Шокираща призовка от отдел "Убийства" към МВР от София изправила на нокти Янко П., който бил извикан за разпит около автомобила му. Според неговите, показания преди две седмици колата му била задигната от улицата пред къщата му в Благоевград, той незабавно подал сигнал в полицията и автомобилът бил обявен за издирване. Дни по-късно с нея бе извършено убийството на Лудия..

Oпожареният автомобил Ауди бе намерен открит в покрайнините на парк Лаута, близо до хотела, пред който бе застрелян бизнесменът Димитър Стоянов - Лудия. Автомобилът е залят със запалителна течност и след това е бил запален. От полицията твърдят, че Ауди А 4 е сред най-крадените коли в България.

Убийството на пловдивския бизнесмен Д. Стоянов - Лудия е било добре планирано. Откраднали автомобила, застреляли Лудия и после покрили следите с палеж. За собственика на колата няма никаква опасност от обвинение, тъй като той чинно е заявил кражбата и дни преди престъплението, остава му само шокът от случилото се.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини