Брат и сестра на достолепна възраст спорят за столове и акордеон: Ще те пречукам!

Нетърпима омраза показаха беловласи брат и сестра в предаването „Съдебен спор“ по Нова телевизия. Веселин Найденов и Маргарита Иванова си размениха грозни думи и обиди, които никой не би искал да чуе от брат си или от сестра си. Поводът за разкриването на роднинската вражда стана участието в предаването на Иванова, която има цял списък претенции към брат си.

Освен че иска от Веселин, който вече има внуци, да й плати наем за престоя му при нея в ученическите си години, Маргарита твърди, че той й откраднал цял куп вещи – легло, хладилник, гардероб, столове и т.н. В списъка влиза и акордеон, собственост на покойния съпруг на Иванова, който братът продал „за 15 лв. на циганите“.

Тя заяви, че Найденов дори откраднал ракията на внука й по време на абитуриентското му тържество. Най-големи обаче са исканията й за земята, която наследила от родителите си и която, по думите й, брат и незаконно си присвоил.

Веселин Найденов отвърна с гневен изблик на сестра си. Нарече я с обидни думи и я заплаши, че ще я шамароса. На продуцента на предаването той заяви, че не иска да я вижда дори и на картинка. „Ти си най-гадният човек в цялото село“, заяви той. Отчаяната и уплашена жена пък тотално изгуби контрол и заплаши, че ще наеме хора да го убият: „Аз ще те пречукам пред вратата. За 500 лв. ще те пречукат“. Продуцентът пък се видя в чудо и я посъветва да млъкне, защото това е престъпление.

Съдията на предаването, обаче, реши, че Иванова няма доказателства за никоя от претенциите си и не може да й се присъди нищо. Това накара възрастната жена да си тръгне сърдита от предаването, обидена, че думите й не се вземат насериозно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини