Сървайвърът Явор и адреналинката Вики - любов като за телевизия

Ако някой ви разказва тяхната история, ще кажете: “Е, това вече е прекалено. Не стига, че са красиви, не стига, че са умни и успели, пък да са така щастливи - това го има само в приказките и по телевизията.”

Ако имаше някаква позитивна класация в България, то адреналинката от “Господари на ефира” - Виктория Кузманова, и героят от “Сървайвър Камбоджа” - Явор Зайн, щяха да са любимата двойка на българите.

Връзката им започва бавно, романтично и... съвременно - във фейсбук. Двамата стават приятели в социалната мрежа през пролетта на 2013-а. Известно време комуникацията е никаква. Явор пуснал някакво съобщение, но не получил отговор. След време Вики се впечатлила от снимки на момчето и му написала: “Пиша ти шестица за очите.” Явор отвръща: “А аз десетка за усмивката.” След лавината от взаимни комплименти и закачки двамата решават да се видят.

Пред зоопарка

“Предложих да се срещнем пред зоологическата градина. Не обичам да седя по кафенета, да стоя на едно място - разказва Явор. - Исках да е на открито място, на интересно място.”

“Паркирах близо до входа на зоопарка и тогава започнах да откривам колко много общи неща имаме с Явор”, добавя Вики.

Двамата не знаят кой с каква кола е и си звънят, за да се познаят. Става ясно, че тя е с хюндай купе, а той (о, изненада!) с хюндай купе. Освен всичко друго двамата са паркирали един до друг несъзнателно.

Следва дълга, забавна разходка из парка и началото на една красива любов.

Изпитанието

Която обаче доста бързо е поставена на изпитание. Явор минава кастинга за “Сървайвър Камбоджа” и трябва да замине. Ако се справи добре в играта, ще види и чуе Вики след повече от 54 дни. Твърде дълго, твърде самотно, твърде тежко изпитание е участието в най-успешното предаване в българския ефир.

Раздялата е тежка, а червейчетата, които пронизват съзнанието “дали всичко ще е постарому, като се върна” започват да дълбаят съзнанието на Явор.

Докато е в Камбоджа, той няма достъп до никаква комуникация. Няма никакви новини и няма как да получи дори намек какво се случва в София.

След като отпада от играта след близо месец глад, битки и сървайвърски интриги, момчето най-накрая попада на интернет. С нетърпение отваря фейсбук профила си за да види присъдата.

Всеки божи ден Вики му е писала прекрасни, емоционални, тъжни писма. Явор сияе. Той обаче няма как да се обади. Дори не знае дали някой ще го посрещне на летището в София след дългия полет през цяла Азия.

След като каца на “Враждебна”, си взема багажа и се отправя към изхода, вижда грейналата усмивка на Вики. Всъщност едва ли дълго я е гледал, защото двамата се прегръщат. Предстои и най-голямата изненада, но за нея след малко.

“Всеки ден плачех и не можех да спра да мисля за него - казва Вики. - Още повече, че той беше направил така, че усещах неговото присъствие всеки ден.”

Малко преди да замине за Камбоджа, Явор прави тайна организация.

Точно на определени дати Вики получава по една изненада. Романтик - без съмнение. Любимото момиче получава писмо след писмо в пощенската кутия, флашка, на която има запис с гласа му върху любими песни.

На 14 февруари получава огромен букет цветя, които издържат повече от месец.

“Всеки ден бяха сълзи. Просто нямах търпение да се върне”, споделя Виктория

Сякаш Явор е усещал кога ще си тръгне от азиатската държава. Дни преди той да се появи на летището, Виктория получава най-милия подарък - ключовете от дома на Явор.

И ето ги двамата на аерогара София. Двамата се качват на колата и заминават за апартамента. Не става нито дума за ключовете, нито за решението на Вики.

Явор прекрачва прага на собствения си дом и разбира, че тя вече живее при него. Три дни яли, пили и се веселили. Така би трябвало да завърши приказката, но не. Това е едва началото.

Красивото на тази връзка е, че двамата си дават страшно много подкрепа в начинанията си. Те не се съмняват накъде върви тяхната връзка, но всеки от двамата е достатъчно талантлив и амбициозен, за да има и собствени планове за реализация.

Явор - здрав дух в здраво тяло

Явор спортува от малък - плуване, баскетбол, муай тай. В колекцията си има цял наръч от медали от ринга. Почти няма състезание без медал.

За него човек да живее здравословно и да поддържа добра фигура е приоритет. Напоследък можете да го видите в Той ММА - турнирите, но всеки, който се запознава с него, се изненадва, че професията на Явор е network opperation centre team leader. За да не се мъчим да търсим точен превод на тази длъжностна характеристика, здравенякът управлява екипа, който поддържа комуникационните системи в европейския комуникационен гигант Effortel. Сървайвърът обаче има и други планове, с които да помага на хората да живеят здравословно.

В “Младост-2”, близо до магазина на Вики, той откри свой собствен, но за био храни. Дори в името му е заложил посланието - ImBIO, което в свободен превод би означавало “Аз съм, човек, който иска да живее по законите на природата”.

“Във времена, когато ни предлагат всякаква химия вместо храни е изключително важно какво ядем. Тук не става дума за мода, а за здраве”, обяснява Явор.

За да се превърне храната в енергия, а енергията в мускули, са нужни и програми. Без усилия няма как да имаш здраво тяло, е философията на сървайвъра и той е изготвил собствена програма, която предлага като кондиционен треньор. Без никакви изненади името на програмата следва това на био магазина - ImFIT.

Вики - собствена модна марка и кино

Да бъде част от предаването “Господари на ефира” (според мен най-забавното нещо, появявало се някога на ефир) е сбъдната мечта за Виктория. Тя обиква сцената от малка, макар това да е любителско ниво. Мечтата да танцува се сбъдва, когато влиза в школата на балет “Нова” (“официалният балет на “Ъпсурт”, както го наричат в средите). След две години репетиции и участия, Вики се явява на кастинга за адреналинки и ето я всеки делничен ден между Рачков, Зуека, Мария, Угрински и който е на смяна, както се казва.

Тя е наясно, че присъствието в предаването е лимитирано заради формата. Днес пред нея стоят две следващи цели - киното и модата.

Съвсем наскоро Вики откри втория си магазин за дрехи. Тя има собствена марка - V-Key. Единият се намира в кв. “Надежда”, а другият в безистена на НДК. Тя прави собствени модели, включително за специални тържества като сватби и абитуриентски балове, но и продава дрехи от други български дизайнери.

Киното е другата страст и затова учи актьорско майсторство в школата на Младежкия театър, където неин учител е Малин Кръстев.

Явор малко е притеснен как ще реагира, ако на Вики се наложи да игреа в любовен филм, но засега земетресенията са дълбоко и не се усещат на повърхността.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица