Логото "КТБ" пада от екипите на "канарчетата"

Логото "КТБ" на обявената в несъстоятелност Корпоративна търговска банка няма да стои повече отпред на гърдите на футболистите на "Ботев" (Пд) и пада от екипите им, съобщиха от пловдивския жълто-черен клуб. Най-скъпата рекламна площ на фланелките на "канарчетата" засега е свободна и няма вероятност да бъде запълнена до първата за 2015 г. контрола на "жълто-черните", която е тази събота от 14 часа на стадиона в Коматево срещу "Берое" (Стара Загора).

От понеделник за спаринга вече се продават билети по 3 и 5 лв. във феншопа на базата в Коматево, където и през тази седмица "канарчетата" ще са на лагер-сбор.
Единственият взет на проби в "Ботев" (Пд) футболист - 22-годишното бившо ляво крило на "Левски" (Сф) Цветелин Тонев-Холандеца, бе освободен в понеделник от старши треньора Петър Пенчев. Спряганият като ново попълнение на "канарчетата" Антон Огнянов пък предпочете да премине като свободен агент от "Левски" в "Берое" и Петър Пенчев продължава да търси нов играч за този пост. "Няма да бързаме със селекцията. Гледаме 5-6 футболисти, от които ще вземем само един. Засега не избързваме, защото искаме да огледаме максимално добре нещата, за да не сгрешим", коментира Пепо Пенчев.

Грипен вирус пък тръшна през уикенда 20-годишния стопер Радослав Терзиев и младокът пропусна тренировките в първия ден от седмицата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт