Благоевградчанин остана без суджуци заради подозрения, че са от мечка

Благоевградчанин остана без суджуци заради съмнения, че в тях има месо от мечки. След като ловецът пуснал свои снимки с убити мечки в социалните мрежи, последва спецакция на полицията, природозащитници и Агенцията по храните, съобщи Нова телевизия.

Кладенецът, а и целият имот на Борис, бил претършуван от полицаите, след като видели негови снимки в социалните мрежи. На тях той гордо позира с няколко убити мечки.

“Качих три снимки във фейсбук и някой се самосезирал. Дойдоха 5 коли с полицаи, с природозащитници от „Четири лапи” да търсят мечка. И тука около 30 човека, все едно убийство беше станало. Направиха обиск: мазета, тавани, под леглата гледаха, в гардероби търсеха кожа от мечка”, пояснява Борис Митков.

След като не намерили меча кожа, проверяващите решили да търсят следи от дивото животно в суджуците на Борис, които били окачени на тавана.

Истината за снимките, оказва се, е друга. Борис твърди, че никога не е убивал мечки. И дори не е ловец. А снимките, свалил от руски сайтове и си направил колаж. Но след мащабната акция, автомивката, която стопанисва вече има ново име-Трите мечки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони