Любен Дилов-син: БДЦ ще се разширява

България има вече нов политически субект и той се казва "Български демократичен център", категоричен беше говорителят на БДЦ Любен Дилов-син.

"В момента има съюз от партии и парламентарна група със същото име, които препотвърдиха ангажиментите си пред избирателите и политиката, която следват: да са опозиция на управлението, да подкрепят реформите, за които настоявахме. Най-вероятно тази формация ще започне да се разширява и с това име ще се яви на предстоящите местни и президентски избор", обясни пред TV7 Дилов.

Обещанията, които са поети към избирателите, не са отменени. Спазват се, доколкото може в битието на опозиционна партия, подчерта той и добави, че вътрешните драми не правят ток и народните представители трябва да са полезни на гражданите. За отношенията с лидера на "България без цензура" Николай Бареков Дилов заяви, че няма личен конфликт, но формацията първо трябва да реши вътрешните си проблеми.

"България без цензура" е партия, която е създадена като опълчение, затова съвсем естествено трябва да мине през период, в който да изкристализира кой за какво е там.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини