Заможен мъж, получил от реституция апартаменти и мелница, се самоуби от трети опит

Станко С. (57 г.) от Шумен бил открит с десет прободни рани по тялото в гориста местност на Шуменското плато близо до вила "Пазачница". Туристи попаднали на трупа на 150-килограмовия мъж в неделя, а до него се валял голям кухненски нож и щит от пушка.

Тройна съдебно-медицинска експертиза е доказала, че мъжът сам е нанесъл раните по тялото. Най-вероятно това е станало още в средата на миналата седмица.

Според запознати, нито една от повърхностните рани по врата и стомаха не е била фатална. Мъжът обаче е починал от кръвозагуба и най-вероятно дълго е страдал. Открити са негови записки, от които става ясно, че на два пъти е пробвал да се трови с медикаменти, като описвал съотношенията на различни приемани лекарства.

Не е ясно какво точно е подтикнало към самоубийство мъжа, който имал няколко реституирани апартамента и мелница и не страдал от липса на средства. Заради килограмите на два пъти се подлагал и на терапия при известна докторка, като успял да редуцира теглото си. Страдал и от депресия. Нямал свое семейство, а преди две години починал брат му. Приживе говорел пред приятели, че иска да дари цялото си състояние на социални институции

.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини