„Лудогорец“ и ЦСКА (Москва) спират национали

 

Няколко национали явно ще отпаднат от състава за контролата с Румъния на 7 февруари в Анталия. Датата не е в календара на ФИФА, затова клубовете имат формалното право да спират футболисти. Ивайло Петев очакваше бойкоти и преди два дни каза: „Готов съм да повикам нови играчи.“

Лудогорец“ планира да спре част от своите национали. За дебюта на селекционера Петев са повикани шестима от шампионите – Владислав Стоянов, Александър Александров, Георги Терзиев, Светослав Дяков, Михаил Александров и Йордан Минев. От Разград щели да направят компромис, като пуснат само някои от повиканите, въпреки че отсъствието няма да се отрази добре на подготовката им, твърди „Спортал“. По същото време „Лудогорец“ ще е на лагер в Испания. Може би шампионите ще кажат „стоп“ на трима.

ЦСКА (Москва) ще спре Георги Миланов. Едва ли е сериозен шансът клубовете от Острова да пуснат Николай Бодуров („Фулъм“) и Александър Тонев („Селтик“). В серия от мачове ще е и италианският „Ливорно“, където е Андрей Гълъбинов. А вече бяха тиражирани очаквания „Кубан“ да задържи Ивелин Попов.

Левски“, ЦСКА и „Литекс“ не планират да спират свои. Доста родни отбори ще бъдат на лагер в Турция през февурари. Така, че масови отсъствия са възможни сред 8-те легионери и „Лудогорец“, подписал нов договор с национала Дяков. Халфът вече е обвързан до 2018-а.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ