Разследват похотливец, вкарал доведена дъщеря в леглото си, искал я за жена

Похотливец, блудствал с доведената си дъщеря, се разследва от полицията в Мездра, съобщава „Конкурент“.

Осмокласничката била подложена на системен тормоз от доведения си баща, който се заканвал, че ще остави майка й и ще вземе нея за жена.

Мъжът се, че върти любов и с двете и никой нищо не може да му каже. Доведената му дъщеря дала показания и пред съдия в присъствието на разследващ полицай и служител на детска педагогическа стая. Пред магистрат от мездренския районен съд девойката разказала, че майка й се събрала с Драган през 2012 г. след като той излязъл от затвора. Били съседи, но после се залюбили.

Девойката живяла с двамата си братя в същата къща, тъй като родителите им били разделени. Първоначално Драган се държал добре с децата, но после започнал да ги бие. Пред съдията ученичката споделила, че не си спомня кога доведеният й баща започнал да я опипва, но добре помни, че при първия им контакт той я целунал.

Тогава се оплакала на майка си, но тормозът продължил. Стигнало се до там, че мъжът започнал да си позволява да бърка в бельото на доведената си щерка, но до секс не се стигало.

„Драган ми казваше, че ще остави мама и като стана на 15-16 години, ще ме вземе за жена. Един път нещо се скараха с мама и той започна да ме дърпа да спя при него, за да я ядоса. Аз не исках да легна при Драган, но той ме караше насила, легнах първо, но после си отидох в моето легло“, казало момичето пред съда.

Тормозът продължил до 2013 г., когато майката на момичето заминала за Гърция, а девойката и братята й отишли при баща си. Драган си тръгнал и се приключило с ужаса. Пред съдията ученичката заяви, че се опитвали да подават сигнал в МВР, но не успели да кажат нищо на полицаите, тъй като Драган ходел постоянно след тях и подслушвал какво говорят.

Дали твърденията на момичето отговарят на истината, ще установи разследването. Според инспекторите от детска педагогическа стая, обясненията й са адекватни и няма съмнения, че над нея е упражнен натиск за това какво да говори.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони