Изтеглете безплатното приложение “Европейски път – Велико Търново”

Драгич: Просинечки обедини християни и мюсюлмани в Босна

На 22 март 2018 да почерпят

Ковачев, Кючюк и Курумбашев с политически Оскари от Европарламента (СНИМКИ)

Берлин и Париж отказали да подкрепят британски санкции срещу Русия

„Фейсбук“ олекна с $60 млрд. за два дни Парламентът в Лондон и US Конгресът искат Марк Зукърбърг да даде обяснения

Борис Джонсън сравни мондиала в Русия с олимпиадата на Хитлер

23-годишен безработен е серийният бомбаджия от Тексас

За първи път показаха подземията на Мавзолея Монтират арт инсталации на мястото на съветски климатик колкото плувен басейн

Смъртоносна болест мори свинете у нас

Томислав Дончев за ЧЕЗ: Ситуацията изискваше бърза, нестандартна мярка

„Труд“ приобщи хиляди към благородна кауза Предстои благородна инициатива за абитуриенти на 24 април

Борисов се срещна с генералния секретар на европейските профсъюзи

Зоран Заев към Русия: Македония е ориентирана към НАТО

Гърция ни тараши за цигари и пиене Конфискуват автомобила при контрабанда

Разследват похотливец, вкарал доведена дъщеря в леглото си, искал я за жена

Похотливец, блудствал с доведената си дъщеря, се разследва от полицията в Мездра, съобщава „Конкурент“.

Осмокласничката била подложена на системен тормоз от доведения си баща, който се заканвал, че ще остави майка й и ще вземе нея за жена.

Мъжът се, че върти любов и с двете и никой нищо не може да му каже. Доведената му дъщеря дала показания и пред съдия в присъствието на разследващ полицай и служител на детска педагогическа стая. Пред магистрат от мездренския районен съд девойката разказала, че майка й се събрала с Драган през 2012 г. след като той излязъл от затвора. Били съседи, но после се залюбили.

Девойката живяла с двамата си братя в същата къща, тъй като родителите им били разделени. Първоначално Драган се държал добре с децата, но после започнал да ги бие. Пред съдията ученичката споделила, че не си спомня кога доведеният й баща започнал да я опипва, но добре помни, че при първия им контакт той я целунал.

Тогава се оплакала на майка си, но тормозът продължил. Стигнало се до там, че мъжът започнал да си позволява да бърка в бельото на доведената си щерка, но до секс не се стигало.

„Драган ми казваше, че ще остави мама и като стана на 15-16 години, ще ме вземе за жена. Един път нещо се скараха с мама и той започна да ме дърпа да спя при него, за да я ядоса. Аз не исках да легна при Драган, но той ме караше насила, легнах първо, но после си отидох в моето легло“, казало момичето пред съда.

Тормозът продължил до 2013 г., когато майката на момичето заминала за Гърция, а девойката и братята й отишли при баща си. Драган си тръгнал и се приключило с ужаса. Пред съдията ученичката заяви, че се опитвали да подават сигнал в МВР, но не успели да кажат нищо на полицаите, тъй като Драган ходел постоянно след тях и подслушвал какво говорят.

Дали твърденията на момичето отговарят на истината, ще установи разследването. Според инспекторите от детска педагогическа стая, обясненията й са адекватни и няма съмнения, че над нея е упражнен натиск за това какво да говори.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.