Мирян от X Factor загуби в музикална битка с Георги Бенчев

Мирян Костадинов – човекът, който получи втори шанс в X Factor благодарение на подкрепата на своите фенове, окончателно се сбогува със сцената на шоуто. След като на големия концерт в понеделник той и Георги Бенчев пяха дует, на елиминациите вчера те се изправиха един срещу друг като конкуренти.

„До този момент не съм пял българска песен, затова ще го направя именно днес“, бяха думите на Мирян , който превърна „Облаче ле бяло“ в емоционална балада. Дори в нощта на елиминациите, Георги Бенчев не изневери на чувството си за хумор и заложи на песента „Обичам“ на “The Pomorians”, която с усмивка нарече „Химна на Поморие“. Журито единодушно даде своя глас на Георги Бенчев, изпращайки у дома малко преди големия финал някогашния уличен музикант от Лондон. „Харесвам това, че рушиш правилата и създаваш свой образ в това предаване“, беше коментарът на Саня, която застана зад „мегастабилния” Бенчев. Заки изтъкна приликите между двамата таланти, адмирирайки неподражаемия стил на всеки един от тях, но направи решаващ избор в полза на Георги.

„Благодаря за възможността да бъда на тази сцена. Победата не е всичко за мен – искам да продължа напред и да радвам хората“, сподели Мирян с усмивка и убеждението, че хубавото тепърва предстои.

Преди елиминационната битка публиката се върна назад във времето благодарение на новия сингъл на Авеню – "Безвремие" , чиято премиера бе именно на сцената на X Factor. „Когато станах ментор на групите и видях Иво и Пламен, те толкова ми заприличаха на мен и Боби в ранните ни години, че вероятно на подсъзнателно ниво са подействали за създаването на това парче“, сподели Заки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес