Natural Factors Canada представя Echinamide®

Tройно стандартизиран, патентован екстракт от ехинацея пурпурея.

ECHINAMIDE® е единственият широкоспектърен билков екстракт, съдържащ стандартизиран извлек от активни съставки на ехинацея, всяка от които носи своите уникални имуностимулиращи ефекти за постигане на оптимален ефект. Echinamide® е източник на всички ключови активни съставки, отговорни за ефективността на ехинацеята. Echinamide® е клинично изпитан и доказано противодейства на инфекциите на горните дихателни пътища. Билките, от които се извличат екстрактите на Natural Factors се отглеждат в organic ферми в Британска Колумбия. Чистотата и ефикасността на екстрактите, които използва компанията, преминават през задължителен контрол!

Подсилват имунитета! Моментално облекчават болката в гърлото! Борят се срещу инфекциите!

Антивирал

Билкова тинктура и таблетки
Защитава срещу широк спектър от вирусни заболявания – простуда и грип, херпес, ларингити, възпаление на сливиците, инфекции на ушите, пикочните пътища и др.

Здраво гърло

Таблетки за смучене с вкус на череша

Намалява продължителността на настинката и осигурява мощна защита срещу грипните симптоми. Облекчава възпалението и болките в гърлото.

Куик-бласт

Софтгел капсули за дъвчене

Подобрява състоянието на дихателните пътища и намалява сухотата, причинена от инфекцията. Облекчава болките в гърлото и прочиства синусите.

Анти-колд

Билкова тинктура

Подпомага нормалното функциониране на имунната и дихателната системи. Подходящ за деца и бременни жени.

Търсете в аптеките или онлайн на www.revita.bg

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве