„Инерком“ подаде в КЗК ново уведомление за закупуване на активите на ЧЕЗ в България

Дмитрий Песков: С новите санкции САЩ елиминират конкуренцията от Русия

ВТУ с оценка 9,45 за институционалната акредитация

Министър Ангелкова пред китайски инвеститори: Подготвяме кампания за привличане на туристи от Китай

Неочаквано, 4-ти съдия си прави отвод за мярката на обвиняемите по казуса „Роженски манастир“

Премиерът Борисов: Ниските данъци и строежите на пътища привличат все повече чуждите инвеститори

Дмитрий Песков: Новите санкции на САЩ срещу Русия целят изтласкването на Москва от пазара

Осъдиха бивш областен управител и двама чиновници, продали евтино държавни имоти

Над 15 000 лв. дадоха за болен абитуриент вместо за букети в първия учебен ден в Търговище

Британските власти също разследват Danske Bank за пране на пари

Цецка Цачева: До края на годината се въвеждат електронни гривни за проследяване срещу бягство

Корнелия Нинова: Предложиха ни заветите на Левски да залегнат във „Визия за България” Те са морална Конституция за всеки българин, заяви лидерът на БСП

Ден без коли в центъра на София

Стоянович извади Буш от групата

За 30 г. България загубила 25 млрд. лв. от изтичане на мозъци

Грузинец дойде в Шумен да погребе своя брат близнак – сърдечен удар покоси и него

Мъж от Грузия дойде да погребе своя брат близнак, починал в Шумен, и също издъхна мистериозно. Саша и Сурен Мгдезиян са на 45 г. и почти едновременната им смърт е невероятно съвпадение.

Саша празнувал в Шумен арменската Коледа на 6 януари. При нелепо падане си ударил главата. Въпреки бързата лекарска намеса и операцията, починал.

Брат му дошъл от Тбилиси, за да го погребе в шуменските гробища. Сторил това преди две седмици и останал при близки на брат си. Във вторник вечерта, докато пиел кафе в барче в кв. „Тракия“, изведнъж рухнал на земята и издъхнал.

Аутопсия изясни причините за смъртта му в сряда и се оказа, че той е жертва на внезапна сърдечна смърт. Имал стари проблеми със сърцето. Подобни оплаквания имал и брат му Саша и дори бил с ТЕЛК-решение.

Саша и Сурен са известни в Шумен. През 2001 г. Сурен бил експулсиран от България заедно със съпругата и двете си деца заради изтекла виза. Тогава от полицията изнесоха информация, че братята изнудвали бизнесмен за 200 000 лв. по поръчка на друг.

Междувременно през 2003 г. Сурен отново влязъл у нас, но през декември го задържали и го осъдили, заради незаконно влизане в страната. Криминалисти помнят, че Сурен разигравал номера на близнаците като се оправдавал, че е Саша, който легално пребивава у нас.

След трагедията с брат му, Сурен влязъл с краткосрочна виза, за да се прости с него. Подал молба за удължаване за да минат и 40 дни от смъртта, но тя застигнала и него. Близките му, които са в Грузия трябва да вземат решение дали ще разделят близнаците или и Сурен ще бъде погребан в Шумен.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.