Стряскащи разкази в съдебната зала: С кого е била Атанаска след убийството на Алекс?

Атанаска е правила секс с циганин малко скрлед убийството на Алекс. Това разказа в съдебната зала Димитър Демостенов, полицаят, който първи я разпитал, след като бе задържана за убийството на малката Алекс от Поморие.

Свидетелят разказа, че Атанаска му доверила как след 21,00 часа ходила до близкия магазин за цигари. На паркинга там се срещнала с трима роми, които са били в черен автомобил. Докато с единия правила секс, другият е взел телефона й. Полицаят разказа още как той и негов колега- Иван Манев, се качили на последния етаж, където има няколко тавански помещения. Почукали на затворените врати, но никой не им отворил. В едно от помещенията без врата видели Атанаска да трепери. Попитали са я защо се крие там, а тя отговорила, че бившият й мъж може да дойде и да я бие, защото не плащала пари за децата.

Според показанията на защитен анонимен свидетел няколко дни подред майката на Атанаска - Светлана Димитрова, обикаляла детската площадка, където обикновено играела Алекс. До блока пък била забелязана странна жена в черно.

В третия ден на процеса показания дадоха ощо 20 души - полицаи, съседи и учителки на малката Алекс, която бе намерена на 11 април миналата година зверски удушена под легло в квартирата на обвиняемата Атанаска Георгиева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право