Близо 500 фена създават песента на финалистите в X Factor

Рап, любовни балади, текстове, вдъхновени от Риана, и дори куплети, посветени на водещите Алекс и Мария, са само малка част от предложенията за „Денят Х” – песента, която феновете на X Factor създават за финалистите в шоуто. На официалната Facebook страница на предаването вече има близо 500 предложения и идеи за текста на парчето, което талантите ще изпълнят на сцената на шоуто.

„Обичам аз вода да пия, но повече обичам Алекс и Мария!“, е само едно от артистичните вдъхновения на феновете. Рефренът вече си припяват дори самите водещи, поласкани, че феновете не са ги пропуснали. Сред творческите предложения има и напълно готови песни, посветени изцяло на X Factor и подписани от своите автори. Други меломани пък черпят вдъхновение от световни музикални звезди – присъстват преработени фрази от Риана и дори метъл групи като Gotthard. Най-често обаче, в ролята на истински текстописци се вживяват дамите – не малка част от тях признават, че изпратените лирични предложения посвещават на любовта или пък на любовно разочарование.

До 25 януари всеки желаещ може да участва в създаването на „Денят X“, като изпраща своите идеи на Facebook страница на шоуто. След това, от всички предложения, музикалният екип на X Factor ще избере най-интересните и оригинални фрази и реплики, за да ги обедини в едно и да създаде текста на песента. Премиерата на „Денят Х” ще бъде на сцената на шоуто в изпълнение на самите финалисти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес