Застраховател пребит до смърт в автомобил от свой бивш шофьор (обзор)

Агент от известна застрахователна компания бе открит убит в автомобила си. Нападателят му е установен и се издирва, съобщиха от ОДМВР-София.
45-годишният мъж от Долни Богров бил обявен за издирване към 19 часа във вторник.

Негови близки разтревожено обяснили в районното управление в Елин Пелин, че застрахователят не се прибрал в дома си и нямат никаква вест от него. Полицаите веднага били вдигнати на крак и вчера те открили трупа му. Той бил в автомобила му, който бил паркиран в района на село Доганово. По главата му имало следи от удари, които довели до смъртта му. Не след дълго разследващите установили, че извършителят на убийството е 26-годишен мъж от село Лесново. Когато полицаи отишли в дома му той вече бил изчезнал и е обявен за общодържавно издирване.

По неофициална информация убиецът преди време бил шофьор на 45-годишния мъж. Двамата обаче имали спор за пари. Това довело до скандал, при който по-младия мъж нанесъл фаталните удари. Според БНР жертвата имала криминални регистрации.
От полицията отказаха коментар. Единствено съобщиха, че по случая е образувано досъдебно производство и разследването продължава под ръководството на софийската окръжна прокуратура.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право