Бербатов спира развода на родителите си

Димитър Бербатов продължава с тежките опити да помири родителите си Маргарита и Иван, които след 34 години брак решиха да се развеждат. След разговорите, които футболистът проведе с майка си и татко си по коледните празници, сега той е решил да действа още по-ударно. Митко готви шокираща изненада за фамилията си, научи "България Днес". Звездата на "Монако" ще се възползва от предстоящия си рожден ден, за да устрои специална романтична вечер за Иван и Маргарита, които от години са охладили отношенията си.

На 30 януари Бербатов чуква 34 години, като този път е решил да отпразнува подобаващо празника си. Той е отправил специална покана към родителите си, като е организирал целия им престой в Монако. Родителите на футболиста трябва да пристигнат в княжеството идния петък. Синът им е направил резервация в един от най-луксозните и реномирани хотели в популярния квартал Монте Карло.

Развеждащите се Бербатови ще бъдат сюрпризирани с ултрамодерен апартамент в петзвездния "Метропол". Димитър се е бръкнал с 10 хиляди евро, колкото струва нощувката в тузарския палат. ВИП апартаментът е разположен на последния етаж на сградата, разполага с огромна панорамна тераса. Вътре има собствено джакузи, а общата спалня е специално пригодена за влюбени двойки.

Бербо се надява романтичната изненада да помири майка му и баща му, които да прекратят срамния за семейството развод. Искът в съда бе внесен от баща му през декември, като Маргото не се яви на първото заседание. Майката категорично отказва да даде развод, като според нея Иван си има любовница.
"Твърдо съм против развод, въпреки че не живеем заедно. Не желая да нараняваме децата си. Целият този шум, цялата тази патардия, която сега се вдига, вреди на нас и на синовете ни", отсича г-жа Бербатова.

"България Днес" попита вчера благоевградския съдия Вера Янева-Коева, която движи делото, дали Бербатови все пак не са оттеглили документите си за развод. Тя не пожела да даде каквато и да било информация. Самото дело също се гледа при закрити врати по изричното настояване на известната фамилия.

За 34-ия си рожден ден Димитър Бербатов няма да покани своя брат Асен и снаха си Димитринка. По-малкият син на семейството все още има съдебни проблеми, след като преди 2 години в автомобила му бяха открити близо 20 грама кокаин на стойност 4366 лева. Неговото дело се гледа в Окръжния съд в Кюстендил, а той няма право да напуска страната.

Междувременно самият Митко със сигурност няма как да му отпусне края по време на празника си. Той трябва да пази строг режим. Само ден по-късно неговият "Монако" ще приеме в ключов мач лидера в класирането на френската "Лига 1" "Олимпик" (Лион). Със сигурност Бербатов ще бъде основното оръжие на своя отбор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица